Laag TV meubel

TV meubel laagTV meubel laag

Een laag TV meubel voor wanneer u TV kijkt vanaf de bank en u de TV niet te hoog wilt hebben hangen. Stralex heeft verschillende TV meubels, met verschillende afmetingen. Zo heeft het vrijwel alle afmetingen lage TV meubels tussen de 50 en 100cm., u hoeft alleen te beslissen welke hoogte u wilt en u kunt deze uitkiezen. 

Lage TV meubelsDe lage TV meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Rechts ziet u een model met doorzichtig glas, er zijn tevens modellen met zwart glas, maar ook met licht mat glas. Kies dus uit welke stijl u het mooiste vindt.

De lage TV meubels kunt u belasten tot wel 100kg., al uw apparaten kunt u erop kwijt en dan nog staan deze lage TV meubels zeer stevig.

Bekijk ons gehele assortiment TV meubels laag hier.

Lage TV kast

Ook in het assortiment van Stralex, lage TV kasten. Hier kunt u uw TV op zetten en in het kast gedeelte uw spullen plaatsen. Plaats bijvoorbeeld uw DVD's, boeken of AV apparatuur in dit gedeelte. Deze modellen zijn te verkrijgen in open en gesloten modellen. Bijvoorbeeld met deurtjes of met lades. 

De hoogtes van deze lage TV kasten verschillen per model. Zo zijn er modellen met 2 verdiepingen en modellen, zoals rechts met slechts 1 kast verdieping.

De TV kast laag modellen zijn sterk en kunnen veel gewicht dragen, zo kunt u elk TV kast vak belasten met 30kg. gewicht. Meer dan genoeg dus om uw DVD's, boeken en AV apparatuur in te zetten.

Hier vindt u al onze lage TV kast modellen.