LED verlichting Kantoor

LED verlichting kantoor

Vraag gratis LED verlichting besparings berekening aan.

LED VERLICHTING KANTOOR

In Nederland worden kantoorgebouwen meestal verlicht door TL buizen, vaak verwerkt in het plafond. Door de opkomst van LED verlichting is er nu een volwaardige en energiezuinige opvolger van de oude TL technologie. Het vervangen van traditionele verlichting door LED verlichting is niet alleen een verstandige economische keuze maar u draagt ook bij aan verantwoord maatschappelijk ondernemen. STRALEX biedt kwaliteit producten voor het vervangen van uw traditionele TL verlichting naar LED verlichting. Onze producten voldoen aan de strikte eisen voor subsidie zoals door Agentschap NL ieder jaar worden geformuleerd.


LED verlichting voor op kantoor kan een zeer aantrekkelijke oplossing zijn voor uw bedrijf. Niet alle bedrijven zijn hier echter op ingericht.
Houdt daarom goed rekening met de impact die het installeren van LED verlichting heeft op uw infrastructuur in uw bedrijf. Sommige bedrijven moeten zelfs verbouwd worden. Het kan echter niet ontkent worden dat op den duur LED verlichting van STRALEX een zeer aantrekkelijk alternatief voor traditionele TL verlichting is omdat: 
◦ Energiebesparing tot 70%
◦ Zeer lange levensduur
◦ Onderhoudsvrij
◦ Hoge en constante lichtopbrengst
◦ Geen flikkerend licht
◦ Duurzaam
◦ Geen giftige stoffen in de buis
◦ Weinig warmteontwikkeling

TL verlichting kantoor

Is uw bedrijf nog niet toe aan LED verlichting.
Dan hebben wij een alternatief voor u dat u ook zeer veel kosten gaat besparen op uw energie rekening. Deze TL verlichting wordt ook wel de Eco TL genoemd.
Bent u geinteresseerd in TL verlichting voor uw kantoor, start dan hier met lezen over de ECO TL lamp.