Ophangbeugels voor TV

Ophangbeugels voor TVOphangbeugels voor TV

Bij Stralex vindt u ophangbeugels voor uw TV in alle modellen en uitvoeringen. Om de juiste ophangbeugels voor uw TV uit te zoeken, moet u ten eerste kiezen welke functionaliteiten u wilt dat de ophangbeugel voor uw TV heeft. Zo zijn er ophangbeugels die strak tegen de wand hangen, maar ook ophangbeugels voor TV die draaibaar en kantelbaar zijn. Wanneer u dit bepaalt heeft dan kunt u kijken of de ophangbeugels voor TV geschikt zijn voor uw TV.

U controleert of uw TV geschikt is voor de ophangbeugels door naar het gewicht te kijken en de VESA maat. U zoekt het gewicht van uw TV op en kijkt of het draagvermogen van de ophangbeugels deze aankunnen. Als uw TV zwaarder is dan het draagvermogen, dan is deze niet geschikt.

Ook moet u de VESA maat controleren van uw TV en of de ophangbeugels voor TV deze VESA maat ondersteunen. U kunt op twee manieren de VESA maat achterhalen, ten eerste kunt u deze in de specificaties bekijken. Ten tweede kunt u deze zelf opmeten, de VESA maat zijn namelijk simpelweg de bevestigingsgaten achterop uw TV. Is de afstand tussen deze gaten bijvoorbeeld 40 cm. dan noemt men dit een VESA 400 of 400x400mm. U kijkt vervolgens of deze maat wordt ondersteunt door de ophangbeugels en als dit het geval is dan is deze geschikt.

Voor een compleet overzicht ophangbeugels voor TV gaat u naar deze pagina.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig over de juiste ophangbeugels voor TV? Neem dan contact met ons op.