Smart Metals L3 Projector beugel

 
Levertijd:: 1-2 werkdagen
MPN code: 002.2450-10
Artikelnummer: SKU16574
Aantal

€119,79 INCLUSIEF BTW 21,00%

Toevoegen aan wenslijst

Smart Metals L3 Projector beugel

Bij de 002.20xx serie kan er gekozen worden voor een specifieke beugel, deze beugel is op maat gemaakt voor uw type en merk projector, ook is er rekening gehouden met de positie van de lens en het zwaarte punt van de projector. Zo kunt u bij grote installaties met telkens dezelfde projector veel geld en tijd besparen.

De sets zijn verkrijgbaar in diverse standaard lengtes die, behoudens de korte versies, traploos in hoogte verstelbaar zijn. De plafondsystemen zijn voorzien van een kogelgewricht dat zonder gereedschap kan worden gefixeerd. De beugel met gemonteerde projector kan vervolgens aan dit kogelgewricht worden bevestigd en in alle richtingen worden afgesteld. Dankzij de sleufgaten in de plafondkop is een eenvoudige montage mogelijk.

Deze specifieke Smart Metals projector beugel is tussen de 42 en 59 cm. lang. Tussen de 42 en 59 cm. kan deze ook traploos versteld worden.

 
KLANTBEOORDELINGEN

Meer dan 150 klanten hebben ons beoordeeld en beoordelen ons gemiddeld met een 8,8! Lees hier wat deze klanten over ons zeiden, zodat u een beeld krijgt van Stralex.


STRALEX REVIEWS 

Stralex Reviews