TV standaard in hoogte verstelbaar vloer

TV standaard in hoogte verstelbaar vloer

TV standaard in hoogte verstelbaar vloerEen TV standaard die in hoogte verstelbaar is tot wel 180 cm. Ook plaatst u deze TV standaard op de vloer met of zonder wielen.

Deze verrijdbare TV vloerstandaard kunt u staand op de vloer plaatsen, maar u kunt ook gebruik maken van de wieltjes die worden meegeleverd. Op deze manier is de TV standaard verrijdbaar en in hoogte verstelbaar en kunt u deze overal gebruiken. Een flexibele oplossing om te gebruiken op beurzen, vergaderingen, presentaties of bijvoorbeeld op uw school.

Deze TV standaard is zoals gezegd in hoogte verstelbaar, deze is in hoogte te verstellen tussen de 120cm. en 180cm. Dit doet u handmatig. Tevens is deze TV standaard geschikt voor TV's tot 40kg. en heeft het een VESA patroon van 200x200mm. tot 600x400mm. Dit staat gelijk aan TV's tussen de 32 en 55 inch, mits uw TV niet zwaarder dan 40kg. weegt.

De wieltjes zijn van goede kwaliteit en zorgen ervoor dat de TV standaard gemakkelijk te verrijden is. Tevens is er aan de achterkant van de TV standaard een kabel management systeem, hiermee kunt u uw kabels netjes langs de paal laten lopen en raken deze niet in elkaar verstrengeld.

WIlt u dus een TV standaard die in hoogte verstelbaar is en op de vloer kan staan. Dan is dit de juiste TV standaard voor u. De prijs van deze TV standaard zal u ook verrassen, bekijk deze hier.