TV Standaard Staand

TV standaard staandTV Standaard Staand

Een TV standaard staand is zeer handig voor op beurzen of presentaties. Uw afbeeldingen en/of tekst wordt op deze manier goed zichtbaar op bijvoorbeeld beurzen. Maar ook bij presentaties die u geeft.

LEES HIER WAT MEN ZEGT OVER DE TV STANDAARD STAAND VAN DE FOTO.

De TV standaard staand hoogteverstelling

De hoogte is natuurlijk erg belangrijk voor uw TV standaard staand. Wij hebben een TV standaard staand met hoogte verstelling tussen de 120cm. en 180cm. Dit wordt gemeten vanaf het hart van het scherm. Het is dus mogelijk dat de bovenkant van uw scherm op 200cm. uitkomt, dit hang af van het formaat van uw TV zelf. De hoogteverstelling van de TV standaard gebeurt in stappen van 10cm. U schuift de telescopische pilaar uit en uw draait deze in de volgende stand weer vast. U heeft hier dus geen gereedschap voor nodig. Dit maakt het een stuk makkelijkerder.

TV standaard staand met wielen
Deze TV standaard staand is ook nog eens verrijdbaar. De wielen zijn zeer goed en lopen niet vast als er wat gewicht op komt. Op deze manier is de TV standaard staand multi functioneel en overal inzetbaar.

Chique uiterlijk van de TV standaard
Het uiterlijk van deze TV standaard is ook zeer mooi, glasplaten om bijvoorbeeld een DVD speler of laptop op te zetten en de standaard zelf is van aluminium gemaakt. Aan de achterkant zit een kabelmanagement systeem. Uw kabels komen dus niet in de knoop, zeer handig voor als u de TV standaard verrijd naar een andere ruimte.

Het gebruiken van deze TV standaard in de praktijk
Deze TV standaard staand wordt vaak gebruikt voor beurzen, omdat de TV standaard gemakkelijk is op te zetten en ook gemakkelijk is te verplaatsen. Zo kan de TV standaard is 2 delen worden gesplitst. Op deze manier kan de TV standaard makkelijk vervoerd worden in een station wagen.

Welke LCD TV's passen op deze TV standaard staand
De TV standaard staand is geschikt voor zeer veel TV's, de TV standaard is bijna universeel te noemen. Het draagvermogen is namelijk 40kg. veel TV's zijn tegenwoordig veel lichter. Tevens is het VESA patroon van deze TV standaard minimaal 200x200 en max. 600x400. Veel TV's zijn tegenwoordig uitgerust met een VESA patroon van 400x400mm. Deze passen dus gemakkelijk op de TV standaard. Twijfelt u of uw TV past? Email ons dan op info@stralex.nl of bel ons op 020-8932379.

Bestel NU de TV standaard staand
De TV standaard staand is altijd op voorraad en deze is momenteel verkrijgbaar voor een aanbiedingsprijs. Wij verzenden deze geheel GRATIS nog op dezelfde dag van uw bestelling. Wij verzenden GRATIS binnen Nederland en ook naar BelgiŽ. Alle betaalmethodes zijn beschikbaar en dit gebeurt op een beveiligde server. Uw gegevens worden bij ons altijd vertrouwelijk en veilig behandeld.

Er is ook een versie beschikbaar die tussen de 73cm. en 120cm. uitgeschoven kan worden. Deze vindt u hier.

Het complete assortiment TV standaards van Stralex.

Bijvoorbeeld het nieuwste model in onze TV standaards lijn. Deze Stralex TV standaard is in hoogte verstelbaar tussen de 140 en 200cm. Deze TV standaard kan tevens verandert worden in een TV vloerstandaard. U hoeft de wielen namelijk niet te monteren. U monteert dan simpelweg de 4 meegeleverde vloerpoten en op deze manier heeft u een stevige TV vloerstandaard.

Ook me wielen is de TV standaard stevig, en de wielen zijn uitgerust met een remfunctie.
TV standaard staand
Bekijk hier alle audiovisuele oplossingen van Stralex.

Youtube Filmpje van de TV standaard StaandWanneer u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd een e-mail sturen. Wij proberen deze dan zo goed mogelijk te beantwoorden.
Stuur e-mail.