TV standaard vergadering

TV standaard vergadering

TV standaard vergaderingGebruik een TV standaard in een vergadering voor sneller duidelijk maken van informatie. Niet elk bedrijf heeft een speciale vergader ruimte met een dure Touchscreen oplossing. Daarom is deze TV standaard zo handig, u kunt deze naast de vergadering ook nog voor andere activiteiten gebruiken. En ook als u wel al een vergaderruimte met touchscreen heb is deze TV standaard zeer handig.

De TV standaard vergadering model is uitgerust met wieltjes en een hoogte verstelling. Dit maakt de TV standaard geschikt voor de meest uiteenlopende bedrijfs activiteiten en ook voor scholen. De TV standaard is in hoogte verstelbaar tussen de 120cm. en 180cm. en dit doet u met de hand. Hier heeft u dus geen gereeedschap voor nodig en u kunt dit ten alle tijde doen.

De TV standaard vergadering is niet niet duur, slechts Ä247,10. In vergelijking met andere TV standaards kunt u dus wel stellen dat u bij Stralex de beste kwaliteit voor de beste prijs krijgt voor een TV standaard vergadering.

Wilt u de TV standaard kopen, of filmpjes van de TV standaard in actie zien. Bekijk dan deze pagina.