TV vloerstaander

TV vloerstaander

 
TV vloerstaanderEen TV vloerstaander voor beurzen, congressen en evenementen. Helpt u bij het laten zien van uw propositie en trekt meer leads aan. Deze TV vloerstaander kan namelijk worden versteld tot 180cm. hoogte. Uw TV zal dan op circa 200cm. hoogte te zien zijn. Op een beurs is dit de perfect manier om u te onderscheiden. Iedereen zal uw unieke product of service zien en u hoeft niet te wachten totdat zij voorbij uw stand lopen.

Voor presentaties en vergaderingen is deze TV vloerstaander ook zeer handig. Verstel de vloerstaander in de gewenste hoogte tussen de 120cm. en 180cm., wanneer u klaar bent kunt u de vloerstaander weer naar een andere ruimte rijden om deze dan hier te gebruiken.

De wieltjes onder de TV vloerstaander zijn van goede kwaliteit en maken het mogelijk dat u deze TV standaard naar elke gewenste ruimte kunt verrijden. Tevens is de staander van een kabelmanagement systeem voorzien, uw kabels worden netjes langs de staander geleid en u zult hier dus geen last van hebben.

Deze vloerstaander kost slechts Ä247,10 en kunt u hier bestellen.