Televisie voet

Televisie voet

Televisie voet

Een televisie voet om uw televisie op te monteren maakt uw televisie multifunctioneel. U bent niet meer gebonden aan de ruimte waar uw televisie aan de muur hangt. U kunt de televisie voet op een tafel, bureau of tv meubel plaatsen. Tevens zijn de televisie voet modellen van Stralex universeel. U hoeft deze dus niet te vervangen, wanneer u een nieuwe TV koopt.

Stralex heeft veel verschillende televisie voet modellen in haar assortiment. Luxe design televisie voet modellen, maar ook goedkope televisie voet modellen. Het hangt van uw wensen af, waaraan de televisie voet moet voldoen.

Kiest u voor een simpele televisie voet, zoals rechts op de foto te zien. Of heeft u liever een luxe design televisie voet.

Tevens zijn er televisie voet modellen die geintegreerd zijn in een televisie meubel. Op deze manier heeft u alles in 1.
Televisie voet universeel
Ook heeft stralex een uitgebreid assortiment, televisie voet modellen met glas. Deze worden ook wel televisie meubels genoemd.

Deze zijn er in verschillende kleuren en afmetingen en zijn vaak zonder bevestiging voor uw TV. Deze moet u dus op het televisie meubel zetten.

glazen televisie voetDe ontwerpen van deze televisie meubels zijn strak afgewerkt en voorzien van mooie details. Tevens zijn deze zeer sterk en kunnen vaak meer dan 100kg. dragen. U kunt dus al uw apparaten hierop kwijt.


Naast al deze televisie voet modellen, heeft Stralex ook enkele hoge televisie voet modellen. Beter bekend als TV standaards, deze worden veel gebruikt voor zakelijke activiteiten. Denk aan een model zoals rechts afgebeeld staat.Universtele televisie voet

U ziet dat Stralex een zeer uiteenlopend assortiment aanbiedt. Schroom dan ook niet om rond te kijken in ons totaal assortiment.

Heeft u een vraag, dan zijn wij bereikbaar via info@stralex.nl of 020-8932379