Televisiestandaard

Televisiestandaard

Een televisiestandaard is altijd handig.

Een televisiestandaard kunt u gebruiken voor vrijwel alles wanneer u iets wilt laten zien, presentaties, vergaderingen, beurzen oftelevisiestandaard trainingen/lesgeven. 

Een televisiestandaard is echter ook duur en voor het aantal keer in het jaar dat u het gebruikt wellicht niet de investering waard. Daarom hebben wij nu een televisiestandaard tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Slechts Ä 229,95.

De functionaliteiten van de Televisiestandaard

De televisiestandaard is uitgerust met alle functionaliteiten die u wilt hebben. Er zitten wielen onder en er is een hoogte verstelling. Twee ssentiŽle functionaliteiten. Er zijn nog veel andere kleine functionaliteiten. Zo kan u het scherm in portrait of in landscape draaien. Zie de foto's op de product pagina.

Op onze product pagina hebben wij ook filmpjes staan van de televisiestandaard. Hiering doorlopen wij de Televisiestandaard van boven tot onder en komt u hier alles over te weten.

Deze televisiestandaard is bijvoorbeeld geschikt voor televisies met een VESA patroon tussen de 200x200mm. en 600x400mm. Wilt u weten welke inch maat van uw televisie hierbij past bezoek dan de product pagina.

De product pagina van de televisiestandaard.