Tely Labs

Tely Labs

Tely Labs is een Amerikaans bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in video conferencing apparatuur. De missie van Tely Labs is om simpele, veilige en betaalbare video conferencing oplossingen aan te bieden. 

Stralex helpt in combinatie met de Tely Labs producten om organisaties:
  • Betere onderlinge communicatie te laten hebben, de Tely Labs producten kunnen aparte kantoren verbinden of directie en vergader ruimtes met elkaar verbinden.
  • Stralex en Tely Labs zorgen voor het beste van beide kanten, betaalbare video conferencing maar wel met een professionele kwaliteit. 
  • De producten van Tely Labs zijn voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen, de systemen zijn compatible met meerdere leidende video conference software pakketten, zoals polycom en cisco. Tevens is het mogelijk om SmartPhones, tablets en laptops te gebruiken i.c.m. de Tely Labs producten
Tely Labs werkt samen met alle grote spelers in de video conferencing branch, zoals Polycom, iBeam Broadcasting, Proofpoint en SonicWall. Hierdoor zijn de producten universeel en dit is wat de Tely Labs producten zo uniek maakt.


Bekijk hier al onze producten van Tely Labs

Lees hier hoe u kunt Tely Labs kunt integreren in uw school.