TelyHD Pro Edition

 
EAN code: 0857623003358
Artikelnummer: SKU16459
Aantal

€785,29 INCLUSIEF BTW 21,00%

Toevoegen aan wenslijst

TelyHD Pro Edition

Maak van elke HD-tv een videoconference scherm. TelyHD werkt via wifi en zonder computer en bevat alles wat u nodig hebt voor een gestroomlijnde videoconference: een HD-camera en ruisonderdrukkende microfoons, alles in één enkel toestel. 
 
TelyHD Pro werkt via Skype en is dus heel toegangbaar voor iedereen. Een videoconference is dus snel en eenvoudig opgezet met de TelyHD Pro.
De TelyHD Pro is super makkelijk te besturen en foto's en presentatie van andere apparaten zijn gemakkelijk te delen met de TelyHD Pro, zodat deze in de videoconference worden getoond.

TelyHD Pro Edition

Bij aanschaf van de TelyHD Pro Edition krijgt u 1 jaar lang gratis service. Deze service omvat onderhoud en installatie van software updates. 
Grote extra ten opzichte van de TelyHD Base Edition is dat u SIP interoperatibility, Blue Jeans network integration en 1 jaar Tely Cloud subscription krijgt.
SIP maakt het mogelijk om met verschillende andere videoconferencing software en systemen een videoconference te organiseren. Zo is het mogelijk om met de TelyHD Pro Edition een videoconference te organiseren via de Cisco, Polycom en LifeSize software en andere standaard videoconferencing systemen.
Blue Jeans network maakt het mogelijk om met alle soorten software en apparaten te kunnen participeren in de videoconference tot wel 25 participanten.
Tely Cloud maakt het mogelijk om videoconferences te organiseren waarin documenten gedeeld kunnen worden.

 
 
KLANTBEOORDELINGEN

Meer dan 150 klanten hebben ons beoordeeld en beoordelen ons gemiddeld met een 8,8! Lees hier wat deze klanten over ons zeiden, zodat u een beeld krijgt van Stralex.


STRALEX REVIEWS 

Stralex Reviews