TelyHD Pro Premium Edition

 
EAN code: 0857623003358
Artikelnummer: SKU16453
Aantal

€1.511,29 INCLUSIEF BTW 21,00%

Toevoegen aan wenslijst

TelyHD Pro Premium Edition

Maak van elke HD-tv een videoconference scherm. TelyHD werkt via wifi en zonder computer en bevat alles wat u nodig hebt voor een gestroomlijnde videoconference: een HD-camera en ruisonderdrukkende microfoons, alles in één enkel toestel. 

TelyHD werkt via Skype en is dus heel toegangbaar voor iedereen. Een videoconference is dus snel en eenvoudig opgezet met de TelyHD.
De TelyHD is super makkelijk te besturen en foto's en presentatie van andere apparaten zijn gemakkelijk te delen met de TelyHD, zodat deze in de videoconference worden getoond.

Bij aanschaf van de TelyHD Pro Premium Edition krijgt u 3 jaar lang gratis services. Deze service omvat onderhoud en installatie van software updates. 
Tevens krijgt u een 3 jarig abonnement voor de Tely Cloud, hiermee kunt u videoconferences organiseren waarin documenten gedeeld kunnen worden.
Ook krijgt u een TelyHD Audio Pod. Handig voor grote vergader ruimtes.
Daarnaast heeft de TelyHD Pro Premium Edition natuurlijk dezelfde extra's als de TelyHD Pro Edition, namelijk 
SIP interoperatibility en Blue Jeans network integration.

SIP maakt het mogelijk om met verschillende andere videoconferencing software en systemen een videoconference te organiseren. Zo is het mogelijk om met de TelyHD Pro Edition een videoconference te organiseren via de Cisco, Polycom en LifeSize software en andere standaard videoconferencing systemen.
Blue Jeans network maakt het mogelijk om met alle soorten software en apparaten te kunnen participeren in de videoconference tot wel 25 participanten.

Lees meer over het product TelyHD pro hier.
 
 

TelyHD Pro Premium Edition

KLANTBEOORDELINGEN

Meer dan 150 klanten hebben ons beoordeeld en beoordelen ons gemiddeld met een 8,8! Lees hier wat deze klanten over ons zeiden, zodat u een beeld krijgt van Stralex.


STRALEX REVIEWS 

Stralex Reviews