Aanbiedingen Stralex

VCM TV meubel Sindas

 
Merk:: VCM
Type:: TV meubel
Levertijd:: 1-2 werkdagen
Verrijdbaar: Nee
Kleur:: Zwart
Hoogte verstelbaar: Nee
Minimale hoogte TV standaard: 45 cm
Maximale hoogte TV standaard: 45 cm
Artikelnummer: 141202
Kleur
Aantal

€69,95 INCLUSIEF BTW 21,00%

Toevoegen aan wenslijst

VCM TV meubel Sindas

Functioneel en modern design kenmerken eigenlijk het gehele merk VCM. Zo ook dit TV meubel van VCM genaamd Sindas. Dit model kan simpel en effectief genoemd worden, het is sterk en staat stevig. U kunt hier meerdere apparaten op plaatsen en uiteraard uw TV.

Tevens is dit luxe TV meubel een goedkope keuze. U kunt kiezen uit de variant met licht glas of met zwart glas. Beide hebben dezelfde prijs.

Het TV meubel is 45cm. hoog, 60cm. breed en 42cm. diep. Zoals eerder gezegd is het TV meubel ook sterk. De onderste 2 glasplaten kunnen een gewicht dragen van 60kg. en de bovenste zelfs een gewicht van 80kg. De glasplaten zijn van speciaal glas en zullen niet snel krassen of breken.

Onderlinge afstand van de glasplaten zijn als volgt. De afstand van de glasplaat van de vloer naar de middelste is 21cm. en de afstand van de middelste glasplaat naar de bovenste is 17cm.

Een mooi detail is het kabelmanagement systeem aan de achterzijde van deze TV meubel. Een van de grote irritaties in een woonkamer is in het zicht hangende kabels bij uw TV en andere apparaten. Met deze TV meubel is dat verleden tijd. U werkt deze netjes weg aan de achterkan, in het speciale systeem dat hiervoor aanwezig is.

TV standaard verrijdbaar