AUDIO VISUEEL


ALLE PRODUCTEN | TV STANDAARDS | TV MEUBELS VIDEOCONFERENCING | OFFERTE MET PRIJSGARANTIE | GRATIS ADVIES | 

Stralex | Specialist in Audio Visuele Middelen waaronder TV standaards, TV meubels en meer...

Stralex is specialist in presentatie middelen, zoals TV standaard en TV meubels. Stralex heeft jarenlange ervaring in het oplossen van Audiovisuele vraagstukken in de zakelijke en onderwijs markt. 
Wilt u gewoon snel een product bestellen en deze de volgende dag in huis hebben. Dit zijn de 5 populairste producten in de Shop:  

 Stralex levert producten voor de zakelijke klant en de consument. Voor iedereen is het juiste TV standaard of TV meubel beschikbaar. Heeft u advies nodig. Zoek dan contact met ons via email info@stralex.nl of telefoon 020-8932379.

Stralex Audio Visueel
Audio Visuele oplossingen worden in elke branch gebruikt. Stralex heeft ervaring in de meest uiteenlopende situaties. Dit komt doordat Stralex al 20 jaar ervaring heeft in de Audio visuele wereld. Stralex levert maatwerk, moeilijk situaties ziet Stralex als een uitdaging.

Audiovisueel vraagstuk? Stralex helpt u graag bij de juiste oplossing te vinden.
Heeft u een audiovisueel vraagstuk, neemt u dan vrijblijvend contact met Stralex op. Wij voorzien u dan van een gratis advies gesprek telefonisch of bij u op locatie.

Stralex heeft de opkomst van de digiborden en projectoren meegemaakt en was een van de eerste die deze installeerde in scholen, vergaderruimtes, kerken, crematorium, kantines, cafes, congreszalen etc. Alles heeft Stralex voorbij zien komen, het is nu echter tijd voor een nieuw tijdperk in de digiborden en projectoren, namelijk de interactieve oplossing. Digiborden, projectoren en touchscreen kunnen tegenwoordig allemaal direct op het beeld gebruikt worden. Notities, aanpassingen, presentaties, alles is mogelijk.

Stralex levert o.a. de volgende producten en diensten:
Beamers
Beamerlampen
SMARTBoard
Activ Board
Projectieschermen
Bedieningspanelen
Audio oplossingen
Touch schermen
LCD en LED schermen
Discussiesystemen
Videoconferencing
Visualisers
TiC Narrow Casting (digital signage)
Montagesystemen
AV Meubelen
Accessoires
Installatiepakketten + Acties
Service Level Agreements

Lichtregelsystemen


Advies over LED verlichting

Stralex berekent en adviseert u geheel gratis over de overstap naar LED verlichting. Stralex heeft al heel wat LED projecten gedaan, hier vindt u alle Stralex referenties.