Muurbeugel 42 inch

Muurbeugel 42 inchmuurbeugel 42 inch

Een muurbeugel 42 inch voor uw 42 inch TV is bij Stralex makkelijk uit te kiezen. Vrijwel alle beugels zijn universeel en passen zeker voor een 42 inch TV. Bij het uitkiezen van een muurbeugel moet u op twee dingen letten. Dit is het gewicht van uw 42 inch TV en de VESA maat van uw 42 inch TV.

Het gewicht van uw TV mag niet zwaarder zijn dan dat de muurbeugel 42 inch kan dragen. Dan wordt de constructie te zwaar voor de muurbeugel en de schroeven. Het tweede waar u op moet letten is de VESA maat. Dit zijn de bevestigings gaten achterop uw TV. Als de afstand tussen deze gaten 30 cm. is dan heet dit VESA 300 of 300x300mm.

Vervolgens kijkt u naar de maten die de muurbeugel 42 inch ondersteunt. Staat de maat VESA 300 hiertussen dan is deze geschikt voor uw 42 inch TV.

Nu u heeft bepaald of de TV geschikt is voor de muurbeugel kunt u denken aan wat voor functionaliteiten deze moet voldoen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit montage strak tegen de wand of een meer bewegelijke muurbeugel 42 inch, met bijvoorbeeld de mogelijkheid om te draaien of kantelen.

Voor een compleet overzicht van alle 42 inch muurbeugels gaat u naar deze pagina.

Heeft u vragen of twijfelt u of uw TV past. Neem dan contact met ons.