smartboard sbid8070i-g4-smp

SMARTBoard sbid8070i-g4-smp

Dat is de volledige naam van het SMART 8070 model. Dit model is voorzien van vele functies en kan uw dagelijkse taken veel gemakkelijker maken. Presenteert, vergaderd of geeft u veel les dan is het smartboard sbid8070i-g4-smp zeer geschikt voor u. De vele handige functies zullen uw werk gemakkelijker maken. U zult meer tijd hebben om op het onderwerp in te gaan. Doordat SMARTBoard een handige software gratis bijlevert kunt u rechtstreeks aantekeningen maken op het scherm en deze opslaan. Op deze manier kun je veel interactiviteit krijgen.

Zoals altijd heeft SMART Solutions weer enkele zeer handige functionaliteiten in het Touchscreen verwerkt. Zo heeft de sbid8070i-g4-smp 'objectherkenning' dit betekent dat het objecten wat u in uw hand heeft herkent. Heeft u een pen in de hand dan zal dit herkent worden en kunt u gaan schrijven, heeft u niets in de hand dan wordt dit gezien als een wisser. Veegt u dan over het touchscreen dan zal de tekst worden uitgewist.

Bovenstaande functie is een van de vele functies van het SMARTBoard sbid8070i-g4-smp, bent u benieuwd naar wat dit scherm nog meer kan. Bekijk dan het demo filmpje op deze pagina.