Televisiestandaard

 
Merk:: Stralex
Productgroep:: tv_standaard
Type:: TV Standaard
Levertijd:: Voor 17.00 besteld, volgende werkdag in huis!
Beeldverhouding: 37-70 inch
Verrijdbaar: ja
Afmetingen(HxBxL): 120 x 60 x 20 cm
Breedte x Lengte:: 60 x 20 cm
Garantie:: 20 jaar
Gewicht (KG):: 20 kg
Kleur:: Zilvergrijs/zwart
Draagvermogen: 40 kg
EAN code: 8719189054002
MPN code: STRXHAW5
Hoogte verstelbaar: ja
Minimale hoogte TV standaard: 120 cm
Maximale hoogte TV standaard: 180 cm
Minimale VESA Maat: 200 x 200 mm
Maximale VESA Maat: 600 x 400 mm
Materiaal: Aluminium/Glas
Kabeldoorvoer: ja
Artikelnummer: Televisiestandaard
Aantal

€259,59 INCLUSIEF BTW 21,00%

Toevoegen aan wenslijst

Televisiestandaard

Deze televisiestandaard is een echte topkeuze, qua functionaliteit en prijs haalt geen enkele andere TV statief het bij deze. Als u overweegt om een televisiestandaard van een ander merk te kopen, raden 

Deze televisiestandaard is voorzien van een telescopisch pilaar (hoogte verstelling) en een roteerfunctie, de roteerfunctie geeft u de mogelijkheid zowel in Portrait als in Landscape uw scherm te positioneren. De hoogte verstelling van deze televisiestandaard maakt het mogelijk om het scherm tussen de 120cm. en 180cm. te plaatsen.

Televisiestandaard geschikt voor alle TV's

Vrijwel alle TV's passen op deze televisiestandaard, enige voorwaarden zijn dat het scherm niet zwaarder is dan 40 Kg en dat het gaten patroon op uw scherm tussen de 200x300mm. en 600x400 mm. is.

 

*VESA 200x200 past ook, echter kan het scherm dan niet aan de drager van het statief worden bevestigd. Optioneel kan u daarvoor wel zelf de gaten bij maken

Bekijk het televisiestandaard instructiefilmpje onder het tabblad FILMS. 
Bekijk alle specificaties onder het tabblad SPECIFICATIES.

Televisiestandaard heeft chique en luxe uiterlijk

 

De functionaliteiten van het televisiestandaard zijn natuurlijk zeer belangrijk. Als u echter op een beurs gaat staan met deze televisiestandaard of een belangrijke presentatie moet geven aan klanten. Dan wilt u natuurlijk dat het televisiestandaard er chicque uitziet.

Dit televisiestandaard is mooi vormgegeven, overal is over nagedacht. De 2 glasplaten zijn mooi schijnend en zijn bevestigd aan het televisiestandaard. Het televisiestandaard zelf is gemaakt van sterk ijzer en dit zorgt voor een mooi aanzicht. 

Alles is mooi glad en er zijn geen functionaliteiten die uitsteken. Ook de in hoogte verstelling is mooi weggewerkt aan de achterkant. Tevens is de achterkant voorzien van een kabel systeem. U kunt uw kabels dus langs het televisiestandaard laten lopen en deze hangen er niet aan de achterkant bij.

Heeft u vragen over dit televisiestandaard dan kunt u contact met ons opnemen:contactformulier

Installatie Handleiding voor de Stralex verrijdbare TV standaard

Stralex verrijdbare TV standaard - installatie handleiding 
Montage TV standaard

Specifcaties

  • Gaten patroon: max. 200x200* tot 600x400
  • VESA: 200 / 300 / 400x200 / 400 / 600x400
  • Hoogte (hart scherm): 1200 - 1800 mm
  • Hoogte verstelling via Telescopisch pilaar
  • Draagvermogen: 40 Kg
  • AV drager: 6mm gerookt glass
  • Afmetingen AV drager: 420x350mm
  • Voetplaat: 10mm gerookt glas (800x500 mm)) met draaibare wielen.
  • Incl. Installatie handleiding en benodigdheden.
*VESA 200x200mm is een optie, u dient hiervoor 2 extra gaatjes in de horizontale of verticale draagarm te maken.
Hier leest u wat onze klanten vinden van deze TV standaard

Het bekende Zaantheater gebruikt de Stralex Verrijdbare TV standaard ook, dit zeiden ze bij het Zaantheater over de TV standaard:"Bij het Zaantheater gebruiken wij de TV standaard meestal voor congressen en andere evenementen. De TV standaard was zeer makkelijk in elkaar te zetten, ik heb er 2 in een uur in elkaar gezet. TV standaard ziet er mooi uit, wij zijn er bij het Zaantheater erg tevreden mee.
 

"Deze klant gebruikt de TV standaard in de vergaderruimte en tevens op beurzen. Over het gebruik werd het volgende gezegd:

"De TV standaard was gemakkelijk in elkaar te zetten door de duidelijk handleiding, ook is het een mooie TV standaard die in het beeld past vande rest van onze vergaderruimte. De wieltjes zijn ook zeer handig, wij verplaatsen de TV standaard vaak

Stralex TV standaard vergadering

"Een klant die vaak op beurzen staat zei het volgende over de TV standaard:"De TV standaard is gemakkelijk in elkaar gezet en wordt voornamelijk gebruikt voor beurzen. Ook past het uiterlijk mooi bij onze beursstands, wij zijn zeer tevreden met de TV standaard."Stralex TV standaard beursStralex TV statief