Plasma standaard

 
Levertijd:: 1-2 werkdagen
Verrijdbaar: Ja
Draagvermogen: 40kg.
MPN code: STRXHAW4
Hoogte verstelbaar: Ja
Maximale hoogte TV standaard: 180cm.
Artikelnummer: Plasma standaard
Aantal

€259,00 INCLUSIEF BTW 21,00%

Toevoegen aan wenslijst

Plasma standaard

Deze Plasma standaard is een echte topkeuze, qua functionaliteit en prijs haalt geen enkele andere Plasma standaard het bij deze. Als u overweegt om een Plasma standaard van een ander merk te kopen, raden wij u deze Plasma standaard aan.

Deze Plasma standaard is voorzien van een telescopisch pilaar (hoogte verstelling) en een roteerfunctie, de roteerfunctie geeft u de mogelijkheid zowel in Portrait als in Landscape uw scherm te positioneren. De hoogte verstelling van deze Plasma standaard maakt het mogelijk om het scherm tussen de 120cm. en 180cm. te plaatsen.

Plasma standaard geschikt voor alle Plasma's

Vrijwel alle Plasma's passen op deze Plasma standaard enige voorwaarden zijn dat het scherm niet zwaarder is dan 40 Kg en dat het gaten patroon op uw scherm tussen de 200x300mm. en 600x400 mm. is.

*VESA 200x200 past ook, echter kan het scherm dan niet aan de drager van het statief worden bevestigd. Optioneel kan u daarvoor wel zelf de gaten bij maken

Bekijk het Plasma standaard instructiefilmpje onder het tabblad FILMS. 
Bekijk alle specificaties onder het tabblad SPECIFICATIES.

Plasma standaard heeft chique en luxe uiterlijk

De functionaliteiten van de Plasma standaard zijn natuurlijk zeer belangrijk. Als u echter op een beurs gaat staan met deze Plasma standaard of een belangrijke presentatie moet geven aan klanten. Dan wilt u natuurlijk dat de Plasma standaard er chicque uitziet.

Deze Plasma standaard is mooi vormgegeven, overal is over nagedacht. De 2 glasplaten zijn mooi schijnend en zijn bevestigd aan de Plasma standaard. De Plasma standaard zelf is gemaakt van sterk ijzer en dit zorgt voor een mooi aanzicht. 

Alles is mooi glad en er zijn geen functionaliteiten die uitsteken. Ook de in hoogte verstelling is mooi weggewerkt aan de achterkant. Tevens is de achterkant voorzien van een kabel systeem. U kunt uw kabels dus langs de Plasma standaard laten lopen en deze hangen er niet aan de achterkant bij.

Heeft u vragen over deze Plasma standaard dan kunt u contact met ons opnemen: contactformulier

Installatie Handleiding voor de Stralex verrijdbare TV standaard

Stralex verrijdbare TV standaard - installatie handleiding 
Montage TV standaardTV Standaard - De montage van de TV en het in hoogte verstellen.
 


Verrijdbare TV standaard - Compleet shot van de TV standaard en de wielen.  


TV standaard beurs - Simpel monteren en demonteren van uw TV voor op beurzen 


TV standaard in hoogte verstelbaar - Compleet shot van in hoogte verstelbare TV standaard
Gaten patroon: max. 200x200* tot 600x400
VESA: 200 / 300 / 400x200 / 400 / 600x400
Hoogte (hart scherm): 1200 - 1800 mm
Hoogte verstelling via Telescopisch pilaar
Draagvermogen: 40 Kg
AV drager: 6mm gerookt glass
Afmetingen AV drager: 420x350mm
Voetplaat: 10mm gerookt glas (800x500 mm)) met draaibare wielen.
Incl. Installatie handleiding en benodigdheden.

*VESA 200x200mm is een optie, u dient hiervoor 2 extra gaatjes in de horizontale of verticale draagarm te maken.
Hier leest u wat onze klanten vinden van deze TV standaard

Het bekende Zaantheater gebruikt de Stralex Verrijdbare TV standaard ook, dit zeiden ze bij het Zaantheater over de TV standaard:"Bij het Zaantheater gebruiken wij de TV standaard meestal voor congressen en andere evenementen. De TV standaard was zeer makkelijk in elkaar te zetten, ik heb er 2 in een uur in elkaar gezet. TV standaard ziet er mooi uit, wij zijn er bij het Zaantheater erg tevreden mee.
 

"Deze klant gebruikt de TV standaard in de vergaderruimte en tevens op beurzen. Over het gebruik werd het volgende gezegd:

"De TV standaard was gemakkelijk in elkaar te zetten door de duidelijk handleiding, ook is het een mooie TV standaard die in het beeld past vande rest van onze vergaderruimte. De wieltjes zijn ook zeer handig, wij verplaatsen de TV standaard vaak

Stralex TV standaard vergadering

"Een klant die vaak op beurzen staat zei het volgende over de TV standaard:"De TV standaard is gemakkelijk in elkaar gezet en wordt voornamelijk gebruikt voor beurzen. Ook past het uiterlijk mooi bij onze beursstands, wij zijn zeer tevreden met de TV standaard."Stralex TV standaard beursStralex TV statief